AXIS Q3505-VE 22mm lens, Outdoor, HDTV1080 / 2Mpix, 50fps, h.264/MJPEG, WDR, Audio, IO, microSD slot, PoE, Vandalisme bestendig

Artikelnummer: AX0619-001

AXIS Q3505-VE Network Camera Outdoor-ready fixed dome met full HDTV in 60 fps en top-of-the-line bruikbare beelden HDTV 1080p bij 60 fps WDR Forensic Capture Naadloze overgang tussen WDR en Lightfinder...

meer details

Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 1 tot 2 weken.

€ 1.067,35

AXIS Q3505-VE Network Camera Outdoor-ready fixed dome met full HDTV in 60 fps en top-of-the-line bruikbare beelden

  • HDTV 1080p bij 60 fps
  • WDR Forensic Capture
  • Naadloze overgang tussen WDR en Lightfinder
  • Elektronische beeldstabilisatie
  • IK10 impact bestendig en IP52 bescherming tegen stof en water

Top-of-the-line bruikbare beelden
De AXIS Q3505-VE is een high-performance, vandalisme bestendige fixed dome voor high-security toepassingen buitenshuis. De camera is beschikbaar met een wide of tele lens. De camera levert HDTV 1080p video in frame rates t/m 60 fps, en levert vloeiende video ook wanneer er snel bewegende scenes.

De Wide Dynamic Range (WDR) Forensic Capture capabiliteit van de camera biedt perfect gebalanceerde video kwaliteit in scenes met sterke variaties van het licht, terwijl de Lightfinder technologie uitstekende bruikbare beelden levert in lichtarme situaties. De camera kan naadloos overweg met de transities tussen WDR en low-light condities. De AXIS Q3505-VE bezit Axis Electronic Image Stabilization (EIS), welke de video kwaliteit verbetert als de camera is blootgesteld aan vibraties.

Bovendien ondersteunt de camera tonvormige vertekening correctie en heeft een optische zoom die handmatig gebruikt kan worden of automatisch door de Gatekeeper functionaliteit.

Efficient, betrouwbaar en veelzijdige installatie
De AXIS Q3505-VE is ontworpen voor betrouwbare en vandalisme bestendige installatie. Het heeft IK10 impact bestendigheid en IP66 protectie tegen stof, regen en sneeuw en opereert binnen een temperatuurbereik van -40 tot +60 graden Celsius. Als de camera geraakt wordt, dan kan de schokdetectie een alarm versturen.

De AXIS Q3505-VE wordt geleverd inclusief een montagebeugel voor wand of plafond en er zijn opties voor verzonken montage in plafonds en tal van andere beugels.