AXIS M3027-PVE, outdoor, 360 / 180 panoramisch, 5Mpix, H.264/JPEG, PoE, IO, MicroSD/SDHC slot

Artikelnummer: AX0556-001

AXIS M3027-PVE Netwerk Camera - Outdoor-ready vaste mini-dome met 360/180 graden panoramische views 360/180 graden panoramische views in max 5 MPix resolutie Compact, vandalismebestendig, outdoor-ready ontwerp...

meer details

Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 1 tot 2 weken.

€ 723,58

AXIS M3027-PVE Netwerk Camera - Outdoor-ready vaste mini-dome met 360/180 graden panoramische views

  • 360/180 graden panoramische views in max 5 MPix resolutie
  • Compact, vandalismebestendig, outdoor-ready ontwerp
  • Input/output poorten voor externe apparatuur
  • Digitale PTZ en multi-view streaming met dewarped views
  • Verbeterde capaciteit voor video analytics

360 of 180 graden panoramische surveillance
De AXIS M3027-PVE Netwerk Camera is een 5-megapixel vaste mini dome die gedetailleerde, hoge kwaliteit 360 of 180 graden panoramische views biedt. De vandalismebestendige, outdoor-ready mini dome kan gebruikt worden om activiteit te detecteren, een stroom van mensen te volgen en het managen van een gebied te verbeteren. De camera is ideaal voor installaties binnen- en buitenshuis bij hotels, tankstations, boetiekjes, restaurants, scholen en kantoren.

b>Verschillende views
De AXIS M3027-PVE biedt verschillende views: 360-graden overzicht en dewarped views zoals panorama, dubbel panorama en quad views. Het quad view is geschikt voor toepassing (bijvoorbeeld) bij kruispunten van wegen, gangen, trappenhuizen, etc. De camera biedt ook vier individueel uitgesneden (dewarped) beelden waarbinnen de gebruikers de beelden digitaal kunnen inzoomen, draaien en kantelen. Meerdere video streams in H.264 en Motion JPEG kunnen gelijktijdig geboden worden.

Outdoor-ready, dag en nacht
De mini dome is outdoor-ready en vandalismebestendig en bezit IP66, NEMA 4X en IK10 ratings. Het heeft dag/nacht functionaliteit met het automatische verwijderbare infrarood filter. Met het filter verwijderd, benut de camera het voordeel van onzichtbaar infrarood licht afkomstig van beschikbare lichtbronnen om goede kwaliteit video in zwart/wit te produceren.

Eenvoudige en flexibele installatie
De AXIS M3027-PVE kan gemonteerd worden aan een muur of plafond. De camera heeft een 2mtr lange netwerkkabel en ondersteunt Power over Ethernet (IEEE 802.3af), wat de noodzaak voor additionele voedingskabels elimineert.

Intelligente video en video management
De AXIS M3027-PVE biedt video beweging detectie en actief sabotage alarm. De camera ondersteunt ook intelligente video applicaties, zoals people counting en heat mapping, via het AXIS Camera Application Platform. Bovendien maakt het in de camera ingebouwde microSDHC card slot het mogelijk om op meerdere dagen video opanamen lokaal op te slaan op een memory card. Wanneer de lokale storage gebruikt wordt in combinatie met de (gratis) AXIS Camera Companion s/w, hebben gebruikers een eenvoudige manier om op afstand beelden te bekijken en te beheren met een maximum tot 16 cameras per locatie.