AXIS M3024-LVE, outdoor, IR, HDTV 720p / 1Mpix, H.264/JPEG, PoE, IO, MicroSD/SDHC slot

Artikelnummer: AX0535-001

AXIS M3024-LVE - Vaste dag/nacht mini-dome met HDTV-functionaliteit, geschikt voor buiteninstallatie De AXIS M3024-LVE netwerkcamera is een vandalismebestendige, vaste HDTV mini-dome met een aantrekkelijke prijs....

meer details

Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 1 tot 2 weken.

€ 529,21

AXIS M3024-LVE - Vaste dag/nacht mini-dome met HDTV-functionaliteit, geschikt voor buiteninstallatie

De AXIS M3024-LVE netwerkcamera is een vandalismebestendige, vaste HDTV mini-dome met een aantrekkelijke prijs. Door de uitmuntende beeldweergave overdag en 's nachts zijn deze cameras zowel voor binnen en buiten de ideale keuze voor hotels, kledingwinkels, restaurants, kantoren en scholen.

De AXIS M3024-LVE biedt 1 MP en HDTV 720p video en beschikt over ingebouwde infraroodverlichting voor een probleemloze surveillance als het helemaal donker is. De camera's zijn bijzonder snel en eenvoudig te installeren. Ze zijn geschikt voor wand- of plafondmontage en de stroomvoorziening vindt plaats via Power over Ethernet (IEEE 802.3af). De camera's hebben n in- en n uitgang voor het aansluiten van externe apparatuur en een ingebouwd slot tbv een geheugenkaart. Ze ondersteunen de AXIS Camera Companion videomanagement software.

Belangrijkste kenmerken:

  • Compact en vandaalbestendig ontwerp, geschikt voor buiteninstallatie
  • HDTV-video en dag/nacht-functionaliteit
  • Ingebouwde infraroodverlichting (AXIS M3024-LVE)
  • Eenvoudig te installeren met Power over Ethernet en locale opslag
  • In- en uitgangen voor externe apparatuur

wordt geleverd exclusief midspan.