AXIS M3007-P, indoor, HDTV 1080p / 5Mpix, H.264/JPEG, PoE, MicroSD/SDHC slot

Artikelnummer: AX0543-001

Compact en stofwerend ontwerp Heeft het uiterlijk van een rookmelder Groothoek en 360/180 graden panoramische views 5 Megapixel / HDTV resloties Eenvoudige, flexibele installatie op muur en plafond...

meer details

Beschikbaarheid: Direct leverbaar na ontvangst van uw betaling.

€ 550,37


 • Compact en stofwerend ontwerp
  Heeft het uiterlijk van een rookmelder
 • Groothoek en 360/180 graden panoramische views
 • 5 Megapixel / HDTV resloties
 • Eenvoudige, flexibele installatie op muur en plafond
 • Digitale PTZ en multi-view streaming
 • Edge storage

  De AXIS M3007-P Network Camera is een vaste mini-dome met een 5-megapixel beeldsensor die gedetailleerde, hoogwaardige 360-graden overzichtsbeelden levert bij plafondmontage of 180 graden panoramische beelden bij wandmontage. Deze aantrekkelijk geprijsde binnencamera biedt winkels, hotels, scholen en kantoren een rendabele oplossing voor het verkrijgen van brede overzichtsbeelden die de gebruiker helpt om activiteiten op te sporen en een stroom van mensen te volgen.

  Viewing modes
  De AXIS M3007-P biedt verschillende viewing modi: het 360 graden overzicht en dewarped views zoals panorama, dubbel panorama en quad views. Het quad view is bijvoorbeeld zeer geschikt om te gebruiken als de camera geplaatst is op het kruispunt van meerdere gangen. De camera biedt ook viewing modi waarin de gebruiker digitaal kan draaien, kantelen en zoomen in het interessegebied.

  Digitale PTZ
  De AXIS M3007-P ondersteunt digitaal draaien/kantelen/zoomen, wat gebruikt kan worden als een "digitale varifocale lens. Deze maakt het mogelijk dat de beeldhoek extern kan worden aangepast na de fysieke installatie. De digitale PTZ van de camera, samen met haar ondersteuning voor multi-weergave streaming, maken het mogelijk om verschillende gebieden van een scene uit de volledige weergave te lichten en deze simultaan te streamen voor weergave of opname.

  Intelligente video capabiliteit
  De AXIS M3007-P bezit intelligente capabiliteit zoals video beweging detectie en detectie van camera sabotage pogingen zoals afdekken of dichtspuiten v.d. lens. Tevens is het mogelijk om optionele intelligenties te installeren zoals people counting en heat mapping, via het AXIS Camera Application Platform.

  Comfortabel video management
  Het ingebouwde microSDHC card slot maakt het mogelijk om enkele dagen aan opnames lokaal op een memory card op te slaan. Wanneer de lokale storage gebruikt wordt in combinatie met de gratis AXIS Camera Companion software, hebben gebruikers een eenvoudige manier om video op afstand te bekijken en te beheren met een maximum van 16 cameras per locatie.

  De AXIS M3007-P wordt geleverd inclusief: 2 meter netwerkkabel, transparante dome cover en CD met documentatie, Windows decoder 1-user license, Torx L-key. Exclusief midspan, AC adapter.